Over Leren van WERKman

De naam Leren van Werkman heb ik gekozen, omdat je veel kunt leren in je werk. Inhoudelijk over je werk en over jezelf als persoon en hoe je het werk uitvoert. Wat je leert kun je als cadeau meenemen in je privé, om ook daar verder te groeien. Ik ben er trots op om een steentje te mogen bijdragen in dit proces. De ervaringen die ik heb opgedaan, wil ik graag met je delen, zodat je naast je werk, ook van Werkman leertJ

Leren van WERKman staat voor:
– leren van concrete ervaringen,
– reflecteren,
– samenwerken
– verbinden met een brede lach.

Mijn droom: Dat mensen de kracht zien van het samenwerken 1+1=3

De waarde voor uw organisatie: Optimistisch en enthousiast, mensgericht, positief gevoel voor humor, betrouwbaar, brengt gevoelens onder woorden, geeft zelfvertrouwen, creatief in het oplossen van problemen, haalt doelstellingen via mensen, oprecht, brengt mensen bij elkaar, bemiddeld, proactief. Levert resultaten die kloppen tot op details, gedreven om kwalitatief goed werk te leveren. Brengt evenwicht en stabiliteit waar het gaat om inhoudelijke kwesties, die impact hebben op het team. Nuchter en praktisch, vindt het belangrijk dat mensen zich prettig voelen, heeft ook oog voor budget en organisatie belang.

Competentiegericht in de vezels, al vroeg bezig met wat er in de groep gebeurd en hoe je dit kunt gebruiken. Op de SPH teams begeleid voor vrije studiepunten. Daarna 15 jaar groepswerk. De kracht van het individu naar boven halen en daarbij de groep gebruiken. Wanneer jongeren elkaar aanspreken, komt het beter aan als dat een opvoeder het zegt. Deze situatie kun je creëren en gebruiken.